Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


ERKs STYRELSE 2017-18

Hej alla medlemmar hälsar styrelsen!

Enköpings Ridklubbs styrelse består i år av 9 glada individer som tillsammans har en stark vilja och intresse för att driva verksamheten framåt. Några rider själva i klubben, vissa som lektionsryttare, andra med egen häst och några överlåter ridandet till sina nära och kära medan de själva engagerar sig i klubbens styrning. Vi kommer från alla håll i arbetslivet vilket gör att vi tillför en bred kompetens som ger klubben en stark grund att stå på. Det vi alla har gemensamt är att vi vill hjälpa till och förhoppningsvis kunna bidra till att klubben blir ännu lite bättre för våra medlemmar. Precis som med resten av föreningen så arbetar styrelsen naturligtvis också helt ideellt. 

 

 Eva

Eva Carlsson, ordförande

This is a mailto link         

Eva heter jag och jag har ridit på ridskolan sedan 1986. Jag har varit hyrryttare på loulou i nästan 19 år. Varför jag är ordförande i Enköpings ridklubb är att jag vill vara med och påverka men främst är det att jag helt enkelt tycker väldigt mycket om att vara i stallet. 

Till vardags jobbar jag på Sparbanken i Bålsta och som kontorschef och jurist. 

Jag bor i Uppsala men jag har bott väldigt länge i Enköping och känner mig som en Enköpingsbo.

Jag hoppas vi ses i stallet 

 Therese

Therese Borgvice ordförande, anläggning

This is a mailto link                          

Jag heter Therese Borg och är en 43 årig företagare och konstnär. Har ridit sedan sexårsåldern utan uppehåll. Det började här på ERK. Jag har haft egen häst under många år men sedan 10 år rider jag enbart på Camilia (Mumsan). Jag är gift, har en dotter och två mopsar.

 

 Lee

Lee Hagbrand, kassör, 

 

Född och uppvuxen i Enköping. Medlem i ERK sedan 1970 när jag började på lördagsridning. Ridit på ridskolan sedan dess, dock med ett par korta uppehåll. Tidigare hyrryttare, senast på Mahjong som fortfarande är favoriten. Styrelseledamot under en period på 80-talet, kassör under en period i början av 2000-talet och likaså nu. Arbetar till vardags som ekonomiansvarig på ett medelstort företag samt som redovisningskonsult i egen firma. Övriga intressen är matlagning, skidåkning (både på härsan och tvärsan ;-)), segling, träning (jogging och gym).

 Annika

Annika Åhlén

 

Hej, mitt namn är Annika  och bor i Enköping. Sedan några år tillbaka är jag sjuksköterska och går nu en specialistutbildning inom intensivvård. Med min utbildning och erfarenhet försöker jag att hjälpa till som sjukvårdare på tävlingar i den mån jag kan.

Jag flyttade min häst till privatstall 2 i september 2015.  Innan hade jag min häst på mina föräldrars gård utanför Enköping där jag är uppväxt med hästar. Jag har sen barnsben tävlat och tränat för Enköpings ridklubb, mestadels i hoppning,  men också lite dressyr.

Jag köpte min häst som 3-åring (född - 11) och har ridit in henne själv. Målet för i år är att starta 1.20m.

 

Cecce

Cecilia "Cecce" Ottosson

 

 

Hej! Jag började rida på ridskolan 1979 då endast 11 år gammal och har aldrig lämnat klubben sen dess.

 

Har gått den långa vägen dvs började som lördagsledare i många år då med endast stora hästar och ett litet litet ridhus till att bli hyrryttare på ponny i ett stort ridhusnär det systemet kom till för att sen växla upp till stor häst för att till sist ta steget och köpa egen häst.

 

Har ett stort intresse för hoppning och med den egna hästen Rasken som stod uppstallad här på ridskolan i 19 år!! tränade och tävlade jag en hel del.

 

Idag är hästintresset överfört till mina båda döttrar som båda är hyrryttare så fast min egen häst inte finns kvar så tillbringar jag nästan lika mycket tid i stallet ändå både med att rida egen lektion, ha stalltjänst mm.

 

Nicola

 

Nicki Rigo, sponsorkommittén

This is a mailto link

Hej jag heter Nicki och mitt uppdrag i styrelsen är att jobba med sponsorfrågor. Jag har suttit i styrelsen några år och tycker det är kul och inspirerande att få bidra med det som jag kan göra för klubben.

Jag har ridit dryga 10 år och anledningen till att jag började rida var jag varje lördag satt på läktaren med alla mammor och lärde mig att klä av och klä på hästen (jag var då enda pappan, skärpning pappor). En dag frågade Mailn (min dotters ridfröken) om inte jag skulle börja rida, och på den vägen är det.

Jag brukar säga att det är den bästa fritidsaktivitet jag börjat med i vuxen ålder.

Vardagarna pendlar jag till Stockholm, och där jobbar jag som IT-projektledare

 

 Thomas

Thomas Wallén, anläggning

This is a mailto link  

 

Jag heter Thomas Wallén och sitter i ERK styrelse och har där uppdrag inom anläggningskommittén tillsammans med Therese Borg.

På dagarna är jag egenföretagare inom flygbranschen och håller på med utbildning av piloter samt underhåll av flygplan och helikoptrar.

Mitt stora hästintresse har jag fått av två entusiastiska döttrar samt min fru. I övrigt är det fler hästkrafter som gäller (crossåkning).

 

 Cecilia

Cecilia Stål

"Mitt namn är Cecilia Ståhl, kallas ofta för Cilla och jag är 42 år. Jag har varit hästtjej sedan barnsben. Jag är från Rättvik och tillbringade all min lediga

tid på Rättviks Ridklubb. Jag var med i US och sedan även i stora Styrelsen. För denna klubb tävlade jag även ponny

i både hoppning och dressyr.

 

Jag har ridit här i Enköping i 5 år och idag rider jag 2-4 ggr per vecka och jag är hyrryttare på Leo sedan i höstas.

 

1998 gick jag grundkursen på Strömholm och blev sedan kvar i Västerås, där jag bor. Jag arbetar idag på ABB som inköpschef

för en av affärsenheterna.

 

Min andra passion här i livet förutom hästar är Skärmflygning. Jag flyger så fort det finns en möjlighet och jag åker utomlands minst en gång

per år för att flyga, gärna till ett varmt land.

 

Ser framemot att få arbeta i Styrelsen och jobba för att göra vår klubb ännu bättre än vad den redan är."

 

 

 Cicci

Cecilia Wiström, TK dressyr

This is a mailto link                 

Hej Cecilia heter jag och sitter med i ERKs styrelse och har där uppdrag i tävlingskommittén samt i dressyrkommiten.

Har ridit i 22år och min karriär började på Tungelsta ridklubb när jag sen flyttade till Enköping köpte jag en häst och blev medlem i ERK.

Jag bor ute i Torstuna med min sambo, våra två barn och massa djur.

Jag studerar till undersköterska och är färdig utbildad till sommaren jag jobbar även extra som veterinär assistent och servitris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 01 JAN 2019 14:23 Skribent: Monique Zethraeus

SM-arrangör 1988,1998, 2000, 2003,2008 & 2012

FB

 

 erkkarta_redigerad-3

agria_djurforsakring_stor

 

Sparbanken

RS

 Folksam

 

ERK Samarbetar med Westerlundska gymnasiet, NIU- Utbildningen.

loggaWGY_svart

 

 

SHIS 

 

 

              Sisu_farg_10x5cm

 

 

 

 

 besöksräknare


Follow us on Facebook

Follow enkopingsrk on Twitter

Postadress:
Enköpings RK - Ridsport
Åkerby Ryttargård
74596 Enköping

Kontakt:
Tel: 017131611, 017131632
E-post: This is a mailto link

Se all info