Dressyrkommittén

Enköpings Ridklubb och dressyrkommittén

hälsar dig välkommen till ERK!

Varmt välkommen till vår förening som medlem och förhoppningsvis
även som tävlingsryttare.

Vi vill bara ge dig en kort introduktion till Dressyrkommiténs verksamhet och presentera oss som jobbar med dess aktiviteter och arrangemang.

I Enköpings Ridklubb har du möjlighet till att delta i tävlingar både i lag eller individuellt. Klubben anordnar flera egna tävlingar på olika nivåer, från lokal till nationell/elit, varje år och har lag i de flesta divisioner. 2010 har Enköpings Ridklubb anmälda lag i div I, II och III för stora hästar samt div III för ponny.

Dessutom anordnar klubben även programridningar, clinics eller kurser löpande under året för välutbildade och kunniga domare och tränare.

Utöver detta finns möjlighet att som medlem och betalande av ridhusavgift nyttja vår fina anläggning med 2 ridhus (20x80 samt 20x60m) och 2 ridbanor.

Håll ögonen öppna och välkommen att besöka vår hemsida www.enkopingsrk.se för att kontinuerligt uppdatera dig om vad som händer hos oss.

Har du frågor om vår verksamhet, vill du vara med att tävla i lag för vår klubb eller har du förslag på aktiviteter som du tycker vi borde anordna?

Välkommen till oss i Enköpings Ridklubb!

Uppdaterad: 01 JAN 2019 14:28 Skribent: Monique Zethraeus

Tel: 017131611, 017131632