Hoppa till sidans innehåll

Vill Du vara med?

10 DEC 2020 15:04
  • Skapad: 10 DEC 2020 15:04

Hej ridskoleelev/medlem,

Vi kontaktar dig som ridskoleelev/medlem på Enköpings RK, som också är/har varit en av de kvalitetssäkrade ridskolorna i Sverige. Vi vill tipsa dig om vårt träningssystem Strong Rider som har till syfte att bidra till mer hållbara ryttare och hästar.

Strong Rider håller just nu på att ta fram ett digitalt träningsverktyg (en app) specifikt inriktat på ryttarens fysiska- och mentala träning. Vi vet idag att den avsuttna träningen, oavsett ålder, nivå eller disciplin, är avgörande för ekipagets utveckling och prestation samt för att minska antal ridolyckor och skaderisken hos både ryttare och häst. Genom den avsuttna träningen uppnår ryttaren balans, smidighet, koordination och styrka, faktorer som gör detta möjligt. Ryttaren kommer även att interagera bättre med hästen, få en hållbar ridning som i sin tur ger en mer hållbar häst. 

För mer information om innehållet i appen tryck här!

Den betaversion som vi nu producerar ska ligga till grund för den kommande appen, version 1.0. Vi vill ge ett begränsat antal ryttare i olika åldrar och på olika nivåer/discipliner möjlighet att testa vår betaversion och vänder oss därför till dig för att ge dig den här möjligheten. Du kommer genom att testa produkten och ge oss din feedback vara med och påverka framtida innehåll i den kommande appen. För oss är det av största vikt att skapa en så användarvänlig produkt som möjligt, vilket också är den främsta anledningen till att vi vill ha med dig.

(Systemet är utformat så att du kan träna var helst det passar, tillgång till ett gym är därmed inte nödvändigt om du inte ligger på en mycket hög nivå. Det enda du behöver är en så kallad foamroller.) 

Betaversionen är en förenklad version av vår kommande app vilken vi erbjuder till det kraftigt reducerade priset 39 kr/mån. Som tack för att du tar dig tid att testa vår betaversion och ger oss din feedback kommer du även att få ett specialpris på den riktiga appen när den släpps.  

Låter det intressant? Gå in på vår hemsida www.strongrider.se .

Vi ser framemot att ha med Dig i processen!

Skribent: Monique Zethraeus
E-post: Adressen Gömd

SM-arrangör 1988,1998, 2000, 2003,2008 & 2012

FB

 

 erkkarta_redigerad-3

agria_djurforsakring_stor

 

Sparbanken

RS

 Folksam

 

 

 

SHIS 

 

 

              Sisu_farg_10x5cm

 

 

 

 

  

 

besöksräknare


Follow us on Facebook

Postadress:
Enköpings RK - Ridsport
Åkerby Ryttargård
74596 Enköping

Kontakt:
Tel: 017131611, 017131632
E-post: This is a mailto link