Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


ERKs STYRELSE 2021-22

Hej alla medlemmar hälsar styrelsen!

Enköpings Ridklubbs styrelse består i år av 11 glada individer som tillsammans har en stark vilja och intresse för att driva verksamheten framåt. Några rider själva i klubben, vissa som lektionsryttare, andra med egen häst och några överlåter ridandet till sina nära och kära medan de själva engagerar sig i klubbens styrning. Vi kommer från alla håll i arbetslivet vilket gör att vi tillför en bred kompetens som ger klubben en stark grund att stå på. Det vi alla har gemensamt är att vi vill hjälpa till och förhoppningsvis kunna bidra till att klubben blir ännu lite bättre för våra medlemmar. Precis som med resten av föreningen så arbetar styrelsen naturligtvis också helt ideellt. 

 

 

 

Nathalie Wilhelmsson, ordförande

         

Nathalie Vilhelmsson

Jag är 37år, bor i Fjärdhundra och jobbar på Ragnsells som sektionschef i Västerås.

Jag tog upp ridningen igen för några år sedan när min dotter ville börja, jag rider en dag i veckan och hon är hyrryttare.

Förutom hästar så tycker jag om styrketräning och älskar sol och värme!

 

//Nathalie

 

 

ACV

Anna Carin Vilén, kassör, 

Jag är 48 år. Jobbar som auktoriserad redovisningskonsult på Diem Ekonomibyrå. Kombinerar detta med att jobba som Zumba Fitness & body Combat -instruktör. På senare år har jag tagit upp ridningen igen. Det är verkligen balsam för kropp & själ ❤️ Jag älskar att umgås med mina två döttrar. Våra intressen är hästar & dans. Att dela intressen med mina barn. Det tycker jag är livskvalitet & lyx ❤️

AL

Annelie Lenell, sekreterare

 

Jag är 51 år, bor i Bredsand och jobbar som löne- och redovisningskonsult på Diem Ekonomibyrå.

Jag började rida på Åkerby för drygt 40 år sedan. Har varit hyrryttare under många år, både på ponny och häst. Köpte sedan egna hästar som jag hade under många år. Under de senaste åren har jag ridit lektion en dag i veckan tills jag köpte häst igen i vintras, tillsammans med min dotter.

När jag inte är i stallet så pysslar jag gärna i trädgården.

CO

Cecilia "Cecce" Ottosson, anläggning

 

 

Hej! Jag började rida på ridskolan 1979 då endast 11 år gammal och har aldrig lämnat klubben sen dess.

 

Har gått den långa vägen dvs började som lördagsledare i många år då med endast stora hästar och ett litet litet ridhus till att bli hyrryttare på ponny i ett stort ridhusnär det systemet kom till för att sen växla upp till stor häst för att till sist ta steget och köpa egen häst.

 

Har ett stort intresse för med den egna hästen Rasken som stod uppstallad här på ridskolan i 19 år!! tränade och tävlade jag en hel del.

 

Idag är hästintresset överfört till mina båda döttrar som båda är hyrryttare så fast min egen häst inte finns kvar så tillbringar jag nästan lika mycket tid i stallet ändå både med att rida egen lektion, ha stalltjänst mm. hoppning och med den egna hästen Rasken som stod uppstallad här på ridskolan i 19 år!! tränade och tävlade jag en hel del.

 

Idag är hästintresset överfört till mina båda döttrar som båda är hyrryttare så fast min egen häst inte finns kvar så tillbringar jag nästan lika mycket tid i stallet ändå både med att rida egen lektion, ha stalltjänst mm.

 

Nicola

 

Nicki Rigo, vice ordförande, sponsorer

 

Hej jag heter Nicki är vice Ordförande, och mitt uppdrag i styrelsen är att jobba med sponsorfrågor. Jag har suttit i styrelsen några år och tycker det är kul och inspirerande att få bidra med det som jag kan göra för klubben. Jag har ridit dryga 10 år och anledningen till att jag började rida var jag varje lördag satt på läktaren med alla mammor när min dotter red. Jag var tvungen att lära mig att klä av och klä på hästen (jag var då enda pappan, skärpning pappor) eftersom min dotter var för liten att göra det själv. En dag frågade Malin (min dotters ridfröken) om inte jag skulle börja rida, och på den vägen är det. Jag brukar säga att det är den bästa fritidsaktivitet jag börjat med i vuxen ålder. Vardagarna jobbar jag som IT-projektledare.

 

 

Anders Hivèn 
 
Jag är 39 år och bor strax utanför Enköping på en liten hästgård tillsammans med min sambo Marlene och våra två döttrar. Jag har i egenskap som förälder varit på ridskolan i 9 år.

 

Jag är egenföretagare där min främsta uppgift är att leda och inspirera medarbetare.

 

Att sitta i styrelsen för mig handlar om ledarskap och att bära del i ansvaret att fullfölja de mål och visioner föreningen har. Jag tror på ödmjukhet och respekt och att olika egenskaper i styrelsen leder till en sund och trivsam utveckling av föreningen.

 

 

Väl mött.

 

 Anna Emanuelsson 

Jag är 46 år. Jag bor tillsammans med min man och våra tre tonårsbarn i Enköping. Jag är uppvuxen på landet utanför Grillby, där mina föräldrar har en bondgård. Jag är utbildad Distriktsjuksköterska och har jobbat inom Akutsjukvården, Bvc och Skolhälsovården. Nu sedan tre år jobbar jag på Specsavers här i Enköping. Hästintresset har funnits i hela mitt liv. Jag började rida på Åkerby för Myran 1983, då hette favoritponnyn Jason. Nu är han utbytt mot fina Clinton som jag är hyrryttare på. Sunt förnuft, en öppen och vänlig attityd och noll prestige är vad jag vill bidra med till styrelsen, ridskolan och stallet. Häst Är Bäst!

Emelie Widequist

Jag är 33år och är uppvuxen i Västerås, men är nu nyinflyttad i Enköping. Jag driver eget företag och arbetar som frisör i Västerås . Jag är en riktig hästnörd och uppvuxen med hästar. Jag tävlar i hoppning och har även ett intresse för avel. Som person är jag positiv, utåtriktad, målmedveten och driven. För mig går allt att lösa, på ett eller annat sätt. Den lilla tid jag har kvar utöver hästar och jobb, spenderar jag gärna i löparspåret, på en uteservering eller i vandringskängor på en fjälltopp.

Camilla Nordenberg

Jag är 50 år och är väl därmed halvvägs i livet kan man säga 😊...
Jag har ridit till och från sedan 5-års ålder och var ofta iväg på hoppbanor och tävlade när jag var yngre.
Vardagarna tillbringar jag på Försvarsmakten där jag jobbar som produktionschef.
Privat är jag sambo med Magnus och vi har två barn - Dennis och Isabelle - på 18 och 15 år. Isabelle och jag delar hästintresset och Isabelle är både hyrryttare och medryttare så det är mycket hästar för vår del.
Förutom att tillbringa många härliga timmar i stallet varje vecka åker vi gärna till vårt hus i Spanien och njuter så ofta vi kan.

 

 

 

 Anna Nordin

Anna Nordin, dressyrkommittén

 

Jag arbetar som föreläsare och coach, med mental träning för ryttare som specialistområde.
Tävlar själv dressyr, i år är planen att rida Intermediare. 
Har amputerat ett ben efter att ha blivit påkörd av en bil när jag red, som 11-åring. 
Har ridit i para-landslaget i dressyr samt i ”vanliga” landslaget i Working Equitation.
Har även tävlat hoppning, fälttävlan och ponnygalopp, allt med hästar är roligt. 😊

Hoppas kunna bidra med entusiasm och energi, samt erfarenhet från kommittéarbete i Ridsportförbundet. Längtar efter gemenskapen i en ”hemmaklubb” igen, nu när jag hittat hem i Enköping. 

Jonny O

 Jonny Olsson, anläggning

47årig företagare inom bygg sedan nära 25år 

Driver även nattklubb och en mark och trädvårdsfirma.

Har en dotter på 14 som är hästintresserad vilket gör att jag vill engagera mig i detta. 

 

 

 

Uppdaterad: 01 JAN 2019 14:23 Skribent: Monique Zethraeus

SM-arrangör 1988,1998, 2000, 2003,2008 & 2012

FB

 

 erkkarta_redigerad-3

agria_djurforsakring_stor

 

Sparbanken

RS

 Folksam

 

 

 

SHIS 

 

 

              Sisu_farg_10x5cm

 

 

 

 

  

 

besöksräknare


Follow us on Facebook

Postadress:
Enköpings RK - Ridsport
Åkerby Ryttargård
74596 Enköping

Kontakt:
Tel: 017131611, 017131632
E-post: This is a mailto link